Film

Skribent

Mats Karlsson

12 oktober 2011 | 15:15

Första recensionerna av Tintin

Se klipp och bakom kulisserna-material från "Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet" och läs de första åsikterna om filmen.

Den 28 oktober är det biopremiär för Steven Spielbergs filmatisering av den belgiske seriekaraktären Tintin. Nu har de första klippen och bakom kulisserna-material släppts, som du kan se här nedan.

I första klippet får vi bekanta oss med Tintin och Dupontarna och i andra klippet ger sig Milou ut på bovjakt. I sista videoklippet får vi se när Spielberg regisserar Jamie Bell i motion capture-dräkten.

Dessutom har de första recensionerna av filmen dykt upp. Det är belgisk media som har fått se filmen och publicerat sina recensioner. Trots att det är en viss risk för jävighet låter det väldigt positivt.

Lesoir

- Ett fantastiskt äventyr. Filmen visar upp 30 år av kärlek till Tintin, med en passion man omedelbart känner av.

Telebruxelles

- Filmen är formad till perfektion, rolig och anpassad för att passa all publik. En vacker hyllning till Hergé, av Spielberg och Jackson som har alla kort på bordet för att kunna fånga in en ny generation av fans.

RTBF

- “Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet” är en prestation som står i en klass för sig.

Moustique

- När eftertexterna börjar rulla inser vi att filmen skulle inte kunna bli bättre. Alla människor, från 7-77 år kommer att älska Tintin.

| 12 oktober 2011 15:15 |