Film

Skribent

Mats Karlsson

30 maj 2012 | 12:30

Första recensionerna av "Prometheus"

Ridley Scotts science fiction-epos har nu fått sin första dom.

De respekterade bransch-tidningarna Variety och Hollywood Reporter har nu gett sina omdömen på Ridley Scotts science fiction-film "Prometheus" som dessvärre inte är lyriska i sina recensioner.

Hollywood Reporter: En visuell 3D-fest som har problem att kombinera storsinta idéer om ursprunget hos raserna och de Alien-baserade skyldigheterna att leverera urflippade moment.

Variety: En filosofisk dimension som är en rättfram mall av en rymdopera, som inte helt och hållet har tillräcklig bandbredd för att utforska.

Däremot är åsikterna mer positiva hos filmnördarna. Peter Sciretta från Slashfilm och Alex Billington från Firstshowing tycker att filmen är fantastisk.

Alex Billington: Jag såg "Prometheus" igår kväll - den var fantastisk. Jag älskade den. Riktigt nervkittlande, otrolig, spektakulär, rafflande sci-fi när den är som bäst, skriver Billington på Twitter.

Peter Sciretta: Jag kan nu säga att jag har sett "Prometheus" och kan bekräfta att den är fantastisk. Den är inte enbart rafflande, men lämnar en med obesvarade frågor, skriver Sciretta på Twitter.

Imorgon torsdag kommer MovieZines recension!

| 30 maj 2012 12:30 |