Film

Skribent

Mats Karlsson

13 juli 2012 | 00:01

Första reaktionerna på "Dredd"

Filmen har nu premiärvisats på Comic-Con och de spontana reaktionerna är enhälliga.

Förhoppningarna har varit relativt låga inför nyversionen av science fiction-actionrullen "Dredd" och många har trott att det är en svår uppgift att slå "Judge Dredd" från 1995 med Sylvester Stallone. Igår så fick Comic-Con-besökarna chansen att se vad Pete Travis har åstadkommit med Karl Urban som Judge Dredd.

Reaktionerna har varit väldigt positiva i relation till förhoppningarna och betyget är enhälligt, filmen är väldigt våldsam. Här är några av reaktionerna från Comic-Con.

- En tillbakablick till 80-talsaction, där "The Raid" möter #Robocop" i mindre skala. Bra användning av hög bildhastighet med slow motion-3D, skriver Peter Sciretta på Slashfilm.

- "Dredd" var fantastisk och badass, Älskade den. Gillade den mer än "The Raid", mycket mer till och med, ärligt talat, skriver Alex Billington på FirstShowing.

- "Dredd" var mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. 3D:n var fantastisk, skriver Steve Weintraub på Collider.

- "Dredd" är en karaktärsstudie. Driven av spektakulärt våld och action och den är fantastisk, skriver Daniel Krupa på IGN.

- "Dredd" är en visuellt stark, engagerande men en tom biografupplevelse, skriver Todd Gilchrist på The Playlist.

Filmen får svensk biopremiär 5 oktober.

| 13 juli 2012 00:01 |