Serie

Skribent

Alexander Kardelo

12 november 2020 | 15:00

Se de första bilderna från nya "Gossip Girl" - premiär 2021

Dags för en ny generation att ta plats på New Yorks mest prestigefyllda skolor. Den populära ungdomserien gör comeback under 2021.
Serena van der Woodsen och Blair Waldorf, möt era efterträdare.

Nu släpps de allra första bilderna från nya "Gossip Girl", fortsättningen på det populära tonårsdramat som rullade mellan åren 2007-2012. Serien tar vid åtta år efter att skvallerbloggen Gossip Girl slocknade, och vi får möta ett gäng nya och unga privilegierade Upper East Side-bor som hamnar i sociala mediers blickfång.
 
 
Den här gången utlovar man också mer mångfald och representation, bland annat flera hbtq-karaktärer. Seriens manusförfattare och producent Joshua Safran har tidigare berättat:

- Vi hade inte så mycket representation första gången. Jag var den enda homosexuella författaren på plats. Den här gången har vi icke-vita huvudpersoner. Det kommer vara mycket queer-historier. Den speglar på så vis mer hur världen ser ut idag.
 
 
I rollistan finns bland andra Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Zion Moreno, Johnathan Fernandez och Jason Gotay. Vi vet också att Kristen Bell återvänder som rösten till den allvetande skvallertackan Gossip Girl.

Tio avsnitt väntar med premiär på amerikanska HBO Max någon gång under 2021.
| 12 november 2020 15:00 |