trailer

Skribent

Alexander Svensson

23 januari 2024 | 17:40

Följ med på ett storslaget äventyr i nya trailern för "Avatar: The Last Airbender"

Netflix fortsätter sin besatthet av att göra om varenda animerad serie med en skapligt stor fanskara till live-action.
Avatar: The Last Airbender” är en oerhört populär och älskad animerad serie som först sändes mellan 2005 och 2008. Ett försök att göra film av den i live-action-format gjordes 2010 av M. Night Shyamalan, men det blev ett katastrofalt misslyckande på varje plan. Nu ger sig Netflix på det hela, med vad som ser ut att bli en episk tv-serie.
 
“Avatar: The Last Airbender” utspelar sig i en värld plågad av krig, där vissa människor har förmågan att använda sig av de fyra olika elementen för att utföra magi. Den unge pojken Aang är Avataren, den enda som kan använda alla fyra element, och tillsammans med några vänner ger han sig ut för att skipa fred i världen och sätta stopp för den krigiska Eldnationen.
 
 
Gordon Cormier, som trots sina unga år redan hunnit vara med i Stephen King-adaptionen “The Stand” från 2019 gör huvudrollen som Aang. I övriga roller ser vi bland andra Paul Sun-Hyung Lee (“The Mandalorian”), Daniel Dae Kim (“Hellboy”), Dallas Liu (“Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”), Kiawentiio (“Anne with an E”) och Amber Midthunder (“Prey”).
 
Den storslagna nya trailern för “Avatar: The Last Airbender” ser du nedan. Premiärdatum är den 22 februari på Netflix.
 
| 23 januari 2024 17:40 |