Trailer

Skribent

Alexander Kardelo

6 september 2023 | 16:10

Du kommer bli överraskad av Chris Evans i "Pain Hustlers"

"Harry Potter"-regissören David Yates regisserar stjärnspäckat drama om den giriga läkemedelsindustrin.
Chris Evans, Emily Blunt, Andy Garcia och Catherine O'Hara har huvudrollerna i "Pain Hustlers" - ett nytt drama om den sjuka hälsovården i USA.
 
Filmen som släpps under hösten följer ensamstående morsan Liza som just har blivit av med jobbet. Hon charmas av läkemedelsförsäljaren Pete Brenner (Evans) som erbjuder henne ett nytt jobb. Pengarna rullar in, men hon börjar få allt större samvetskval och ifrågasätta företaget som anställt henne.
 
För regin står David Yates, känd för flera Harry Potter-filmer och spinofferna "Fantastiska vidunder". Nu lämnar han den magiska världen bakom sig för en verklighet där desperation och girighet får folk att gå bortom gränserna.
 
 
Enligt den skruvade teaser-trailern har vi verkligen något extra att se fram emot. Speciellt Chris Evans hyllas av regissören - rollen som Pete Brenner är så långt ifrån en hederlig Captain America man kan komma.
 
- Att sätta Chris Evans i rollen var ett nöje för mig. Hans helylleimage, den hjältemodiga alfahannen omkullkastas helt när man ser honom som sliskig försäljare. Jag har tidigare sett honom i ett par roller som verkligen överraskade mig. Jag älskar att se en skådespelare göra något överraskande, säger Yates till Tudum.
 
"Pain Hustlers" landar på Netflix den 27 oktober.
| 6 september 2023 16:10 |