RYKTE

Skribent

MovieZine

19 maj 2016 | 08:30

Daniel Craig "har tackat nej till två nya Bond-filmer"

Tom Hiddleston är favorittippad till att ta över 007-rollen.
Daniel Craigs framtid som Bond har diskuterats flitigt sedan ”Spectre” släpptes i höstas, och han sa att han ”hellre skär upp handlederna” än gör en ny Bondfilm. 

Sedan dess har fans väntat på ett officiellt besked från MGM, men vi får nöja oss med lösa rykten från Daily Mails anonyma insiders. (Som med allt som kommer från halvt opålitliga Daily Mail bör både nyheten och citatet tas med en stor nypa salt.)

Den brittiska tidningen citerar:

- Daniel är klart - kort och gott - det sa han till MGM-cheferna efter ”Spectre”. De erbjöd honom massor med pengar, men det var inte vad han ville ha. Han sade till redan efter inspelningen att det skulle bli hans sista film, men filmbolaget kände ändå att han skulle ändra sig om lönen var rätt.

Craig sägs ha tackat nej till ett gigantiskt gage på 100 miljoner dollar för två framtida Bond-filmer - mer pengar än vad han tjänat på alla de fyra senaste filmerna. Han är redan klar för huvudrollen i amerikanska tv-serien ”Purity”, som börjar spelas in i år.

Skådespelaren Tom Hiddleston har ryktats ta över rollen, sedan hans insats som spion i serien ”The Night Manager” imponerade på många.
| 19 maj 2016 08:30 |