Film

Skribent

Mats Karlsson

31 juli 2012 | 13:01

Dagens remake är... "Den röda cirkeln"

James Mangold tar över registolen från Jaume Collet-Serra.

Det var först tänkt att Jaume Collet-Serra skulle göra en remake på Jean Pierre Melvilles klassiker "Den röda cirkeln", men spanjoren har lämnat över registolen till James Mangold. Det har varit många regissörer kopplade till detta projekt, men först nu verkar denna nyversion bli av.

Producenten Arthur Sarkissian berättar för Crave Online att planen är att spela in remaken i Hong Kong nästa sommar och att James Mangold kommer att regissera. Mangold håller för närvarande på med uppföljaren "The Wolverine" och har fullt upp till premiären i juli nästa år. Men Sarkissian är övertygad att Mangold är värd att vänta på.

- James är från den gamla skolan och uppväxt med filmer som "The Getaway" och "The Wild Bunch". Han älskar ju filmer och hans "3:10 to Yuma" var en av den bästa remakes jag har sett. Det är väldigt svårt att toppa originalet, men jag tycker han gjorde det riktigt vackert. Han är fantastisk med skådespelarna. Han älskar gangsterfilmer. Han älskar acion. Han är bra helt enkelt, berättar Sarkissian.

| 31 juli 2012 13:01 |