Film

Skribent

Mats Karlsson

26 januari 2011 | 15:16

Blu-rayfilm för 185 000 kr

Köp "Wall Street: Money Never Sleeps" på Blu-ray och få en Ducati på köpet till priset av 185 000 kr.

Lagom till släppet av DVD och Blu-rayutgåvan av "Wall Street: Money Never Sleeps" har filmbolaget Fox upprättat ett samarbete med den italienska motorcykeltillverkaren Ducati för att släppa en exklusiv utgåva av världens dyraste Blu-ray som kan köpas exklusivt på Discshop. Köparen kan gladeligen se fram emot en plats i Guinness-rekordbok då ett liknande köp aldrig tidigare har registrerats. Med i utgåvan följer ett certifikat som intygar det unika köpet, Blu-ray filmen och inte minst en Ducati Streetfighter S. Samma modell som huvudrollsinnehavarna Josh Brolin och Shia Labeouf tävlar med i filmen.

Ducatis Streetfighter S är inget annat än ett stycke konst. Italienarna har designat ett naket kraftpaket som är lika sportigt explosiv som vacker att skåda. 155 hästkrafter fördelat på 167 kilo är en kombination som osar stoppurs-prestanda. Det är inte en slump att det var just den modellen som slickade landsvägarna i filmen. I en värld där allt kan köpas, där ingenting är ouppnåeligt är bara det bästa gott nog. Ducatis Streetfighter S är en körmaskin av det exklusiva slaget.

- Det här är ett världsunikt sätt att marknadsföra ett filmsläpp. Ett sätt som inte tidigare gjorts och det finns ju knappast någon film som gör sig bättre än uppföljaren till Wall Street i detta exklusiva paket. Utgåvan finns endast att köpa på discshop.se och det är alltså bara ett exemplar som finns tillgängligt, säger Erik Bodén, marknadschef på Discshop.

I samband med MC-mässan, På två hjul, som hålls mellan den 27-30 januari har alla spekulanter en unik chans att skåda sitt eventuella köp då exemplaret kommer att ställas ut i Ducatis monter.

| 26 januari 2011 15:16 |