Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 november 2017 | 10:45

Blir det en "Hotet från underjorden"-serie med Kevin Bacon eller inte?

"Hotet från underjorden"-serien med Kevin Bacon har avslutat inspelningarna av sitt pilotavsnitt, nu är det upp till Syfy om serien blir av eller inte.
Serien "Tremors" med Kevin Bacon är baserad på filmen med samma namn, vars svenska titel löd "Hotet från underjorden", en kultklassiker i vilken gigantiska människoätande ormar terorriserade byn Perfection i Nevada.
 
Filmen från 1990 har fått hela fem lågbudget uppföljare på filmsidan, där den femte av dem har premiär under 2018, men ingen av dem har hittills lyckats locka Kevin Bacon tillbaka till Tremors-världen.
 
 
När den amerikanska tv-kanalen Syfy berättade att de funderade på att göra en tv-version av "Hotet från underjorden" kunde Bacon däremot inte hålla sig borta längre. Efter att ha fått Bacon ombord projektet har det rört sig framåt i snabb takt hos Syfy sedan dess. 
 
Bacon bekräftade att inspelningarna var färdiga med en instagrambild. På bilden går det att se några Bobbleheads av Kevin Bacons karaktär, Val McFee. Uppenbarligen har Bacon fått blodad tand för projektet, då bildtexten förklarar att han hoppas få fortsätta gå i karaktärens skor framöver.
 
Syfy har inte givit serien en officiell beställning för en full säsong ännu, men med pilotavsnittet färdiginspelat lär vi förhoppningsvis få besked om seriens vara eller inte vara inom en snar framtid.
 
 

So long to NM. Had an amazing time shooting this pilot. Hope I can keep walking in these boots #Tremors

Ett inlägg delat av Kevin Bacon (@kevinbacon)

 
Är du sugen på en "Hotet från underjorden"-serie med Kevin Bacon tillbaka i rollen som Val McFee? Kommentera gärna nedan! 
| 14 november 2017 10:45 |