Serie

Skribent

Alexander Svensson

23 maj 2024 | 14:00

Alan Ritchson gör upp med 2.18 meter lång storskurk i nästa säsong av "Reacher"

Det blir bokstavligen Jack Reachers största utmaning hittills.
Säsong 3 av Amazons älskade actionserie “Reacher” är för tillfället under produktion. Den nya säsongen baseras på boken “Persuader” (“Dubbelspel” i den svenska översättningen). Alan Ritchson återvänder som den osannolikt tuffe ex-militären Jack Reacher, men frågan är om ens han är tuff nog för att möta sin nye fiende.
 
Det är Cinemablend som avslöjar att ingen mindre än Olivier Richters ansluter sig till rollistan i tredje säsongen av “Reacher”, i rollen som Paulie, en av böckernas farligaste skurkar, och storleksmässigt sannolikt den störste.
 
Olivier Richters, ursprungligen en bodybuilder från Nederländerna (och känd som "The Dutch Giant"), är hela 218 centimeter lång, vilket innebär att tillochmed den annars storväxte Alan Ritchson (som är 191 centimeter) kommer att se ut som en pyssling bredvid honom.
 
Olivier Richters stormar fram i "Indiana Jones and the Dial of Destiny".
 
Olivier Richters är inte ovan vid att agera stort hot mot diverse filmhjältar. Förra året sågs han till exempel som en av Mads Mikkelsens hantlangare i "Indiana Jones and the Dial of Destiny", och han har även bråkat med David Harbour i "Black Widow" och Ralph Fiennes i "The King's Man". 
 
Alla fans av “Reacher” kan därmed förbereda sig på att se Reacher få sitt livs utmaning när han ställer sig öga mot öga med Olivier Richters Paulie. Säsong 3 har ännu inget premiärdatum, men den dyker sannolikt upp på Prime Video senast någon gång nästa år.
| 23 maj 2024 14:00 |