Camp Slaughter 2004

Skräck
Sverige
95 MIN
Engelska
Camp Slaughter poster

Synopsis

Sex ungdomar reser till ett nedstängt sommarläger för en föräldrafri weekend. Ingen av dem anar att närmaste grannen är en mentalsjuk och retarderad adelsfamilj som gömt sin djupaste "familjehemlighet" i en håla i skogen. Familjehemligheten rymmer ur hålan och hittar fram till sommarlägret. För ungdomarna blir det en kamp på liv och död.
Ditt betyg
1.3 av 28 användare
Logga in för att se betyg av de du följer

Info

Originaltitel
Camp Slaughter
Biopremiär
17 januari 2004
DVD-premiär
5 maj 2004
Språk
Engelska
Land
Sverige
Distributör
Sandrew Metronome
Åldersgräns
15 år
Längd

Recensent

Joakim Hagelbäck

1 januari 2008 | 00:00

Som en parodi på skräckgenren

Det finns dåliga filmer, sen finns det ännu sämre filmer och sen finns det "Camp Slaughter". Filmen är så dålig så den blir riktigt rolig.

Ett gäng ungdomar drar från stan för att slippa vuxenvärlden och festa i ett hyrt hus på landet. Men faran lurar i skogens dunkel. På ett närbeläget gods lever en minst sagt egendomlig aristokratfamilj. I en underjordisk håla i skogen har de gömt undan sin hungriga avkomma. En dag lämnas gallerdörren öppen…

Regin står Martin Munthe för och filmen verkar mest ha varit ett hobby projekt, som säkert var himla rolig att göra för de inblandade. Själva storyn går knappast till historien. Det här är en film som är starkt inspirerad av ”Fredagen den 13:e” och ”Motorsågsmassakern”.

Dialogerna, som är korkade, är konstigt nog på engelska. Skådespelarna gör kanske inte sina bästa insatser och specialeffekterna ska vi inte tala om. Trots alla dessa grova misstag blir filmen ganska rolig, den blir som en parodi på skräckgenren.

”Camp Slaughter” är en svensk skräckfilm som är gjord med knappa resurser och av ett filmteam som brinner för skräckgenren. Men tyvärr räcker inte glöden för att göra en bra film.

| 1 januari 2008 00:00 |
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Camp Slaughter
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu