12243 inlägg
för
12243 inlägg
Snart är den äntligen dags för premiären av ”Det”. Jag tänkte att i denna tråd kan vi diskutera om allt som berör filmen.
 

En fråga som jag tänkt mycket på är, kommer Bill Skarsgård bli en bättre Pennywise än Curry? Curry är i min mening ganska svårslagen, som det ser ut nu…
12243 inlägg
för
12243 inlägg
">
12243 inlägg
för
12243 inlägg
">
12243 inlägg
för
12243 inlägg
Vad tycker ni om de senaste bilderna från "Det"? Jag tycker det ser riktigt lovande ut :) 
12243 inlägg
för
12243 inlägg
De senaste kommentarerna kring "Det" har äntligen kommit! och de är minst sagt goda!

Haleigh Foutch: I love the #ITMovie. It's everything I wanted. Scary as shit, Skarsgard nails Pennywise, and the Losers are perfection.

Steven Weintraub: Just saw IT. Really well done. Cast were all great with some twisted visuals. Going to make a ton of money. Ready for the sequel tomorrow.

Drew Dietsch: The amount of violence and horrific imagery in regards to children is SHOCKING. They didn't hold back. It's great.

Perri Nimeroff:  #ITMovie is everything I hoped for & more. Has heart, laughs & TONS of incredible scares. Fell in love w/ The Losers. Didn't want it to end.

Jim Vejvoda: #ItMovie was spooktacular. Great cast, surprisingly funny, and genuinely unnerving scares. You'll still be freaked out when you get home. 
3462 inlägg
för
3462 inlägg
Förvånansvärt tyst i denna tråd, men det ska vi råda bot på!

Idag har filmen biopremiär och min nyfikenhet är stor. Ni som har sett den, vad tyckte ni? Vad var bra och vad var dåligt? Hur var Bill som Pennywise?

Mina svar får ni vänta på, har inte sett den än.

1125 inlägg
för
1125 inlägg
Jag gillade filmen, även om jag tycker originalet är bättre.
Även om det är "samma" film så tyckte jag ändå att dom var rätt olika,
det kändes inte riktigt som samma film, även om man känner igen
majoriteten av scenerna. Jag kan tycka att effekterna är liiiiiiite för mycket
ibland, exempelvis på barnens största rädslor, det blir för datorgjort.
Men cred till barnskådespelarna som gjorde ett fantastiskt jobb!
Speciellt Finn Wolfhard (Richie Tozier), hans skådespeleri var helt
fantastiskt bra, enligt mig.

Bill Skarsgård som Pennywise, jag gillade verkligen honom.
Upptäckte även att jag också kan forma läppen sådär,
problemet är att jag ser mer ut som en stekare på Stureplan
än en clown. Hur som, jag tyckte att alla skådespelare var
duktiga, och jag tycker att filmen är bra överlag.
Helt klart den bästa skräckfilmen som släppts 2017.

4/5
40 inlägg
för
40 inlägg
Jag är inte ett fan av skräckfilmer och har inte sett en på jag vet inte hur många år. Men eftersom alla recensioner var så positiva tänkte jag ge den ett försök.
Och jag måste säga att jag är supernöjd. Filmen var otroligt välgjord och att lyckas med konststycket att få 2 h och 15 min att inte ens märkas händer inte ofta nuförtiden när var och varannan film känns på tok för lång. Bill var en riktigt bra Pennywise och Loser-gänget var underbara. Sedan uteblev ganska många "skräckmoment" för mig eftersom filmen förlitade sig lite för mycket på jumpscares. Inget som störde mig direkt, obehagliga scener fanns det gott om. Filmen balanserade också coming-of-age-storyn med skräckscenerna väldigt väl. Överraskande rolig film dessutom. Filmen hade lätt kunnat bli ett misslyckande med fel Pennywise och barnskådespelare men castingen är verkligen perfekt.
2575 inlägg
för
2575 inlägg
Jag var den enda i mitt sällskap som var positiv när vi kom ut från biografen. De andra slängde med ord som dålig och seg. Det jag uppskattade mest var blandningen mellan ett drama och skräck, det är väldigt ovanligt i såna här Hollywood skräckisar, ofta är det ju bara skräck raka vägen igenom som i tex The Conjuring. Så trevligt att ha karaktärer att sympatisera med.

Skarsgårds clown var läskigare än Tim Currys från miniserien men inte lika "charmig" och minnesvärd. Skarsgård är ju mer av ett monster helt enkelt. Lite svårt att greppa spelreglerna i denna världen, vad som clownen kan göra och inte. Annars en snygg och aningen lång bioupplevelse.

Absolut ingen film som jag skulle nämna i samma andetag som Exorcisten eller The Shining som folk har gjort. The Babadook är den bästa skräckisen som kommit på senare tid. En lagom trea till "It".

Du måste logga in för att kunna skriva i tråden. Att skapa ett konto är gratis och går blixtsnabbt. Logga in för att svara i tråden