11107 inlägg
för
11107 inlägg
(om vi får ordning på den äldre tråden kan vi väl bara merga inläggen här i den och om vi inte får ordning på den så kör vi den här istället)

Lutar åt denna härnäst för mig

11107 inlägg
för
11107 inlägg
det blev inte den.
det blev den här:

1264 inlägg
för
1264 inlägg
Igår blev det Terminator för första gången, 4/5. Nyss Blood Diamond som var riktigt grym, 5/5.
11107 inlägg
för
11107 inlägg
terminator för första gången! det var värst. nog dags att jag ser om den, men troligen väntar jag och kör terminator, t2 och genisys på en och samma helg.

Ronin är en lite lätt underskattad rulle, inget mästerverk på långa vägar men robert de niro är som klippt och skuren för rollen och en ren njutning att se. Innehåller en av dom bättre biljakterna på film dessutom.
520 inlägg
för i svar på marcuswillers inlägg
520 inlägg
Har heller inte sett Terminator (än) men har dock sett delar av den då den gått på tv, ser riktigt bra ut!
1264 inlägg
för
1264 inlägg
Faaaan, Judgement Day finns inte längre på Netflix! 
På eftermiddagen blev det The Departed som var riktigt sjukt grym och spännande, 5/5. Älskar vad jag får ut av denna förkylning.

Någon som har tips på bra filmer som finns på Netflix eller Viaplay?
11107 inlägg
för
11107 inlägg
Her.
En Enkel Plan.
Nebraska.

330 inlägg
för
330 inlägg
Jag såg Sleuth med Michael Caine och Jude Law på Viaplay häromdagen. Oväntat bra film och jag har nog aldrig sett Michael Caine i bättre form.
1264 inlägg
för
1264 inlägg
Såg både Rush och Mean Girls idag. Gillade Rush skarpt, 4/5.
1264 inlägg
för i svar på spazztik1s inlägg
1264 inlägg
Rekomederas starkt!!
3541 inlägg
för
3541 inlägg
Ja, Rush är riktigt bra faktiskt. Passande namn, hela filmen är en jävla rush! :)

Jag såg Mad Max: Fury Road för andra gången här om dagen, vilken jävla film. Den är verkligen banbrytande när det gäller action, snacka om att sätta ribban för kommande filmer i genren. Jag fattar knappt hur de lyckats filma vissa scener. Jag älskar den här absurda världen som Miller bygger upp, full av groteska karaktärer av olika slag. Mitt i all galenskap finns dock jävligt vackra miljöer, det är öken, vidder, solnedgångar.. ja, mums! Jag tycker att filmen träffade ganska bra känslomässigt ett par gånger också. En femma! Full pott!

Jag har även sett Divergent (bättre sent än aldrig) och den tyckte jag var ganska medioker, det fanns väl en del intressanta idéer men jag tyckte mest att det blev larvigt om jag ska vara ärlig. Jag ska nog se uppföljaren i alla fall, lite nyfiken är jag på vad som händer härnäst. En tvåa av fem!
11107 inlägg
för
11107 inlägg
1264 inlägg
för
1264 inlägg
Nyss sett The Reader, väldigt medioker film. Bra rollprestationer men kan inte säga att jag blir rörd av storyn. Stabil trea. 
2575 inlägg
för i svar på bonks inlägg
2575 inlägg
Bra eller? Har velat se den länge!
11107 inlägg
för i svar på Phips inlägg
11107 inlägg
hann inte med men i helgen kommer jag se den
2575 inlägg
för
2575 inlägg
Såg två filmer när jag var i Paris i veckan. Det blev Inside Out och Ant-Man. Båda var bra, Inside Out kan jag nog tycka om betydligt mer efter en andra titt då jag hade svårt att hänga med (!!!). Ant-Man var exakt vad man kan förvänta sig, ytterligare en Marvel film i ledet. Vid det här laget så kan man ju varje twist and turn innan det ska hända, alla karaktärer är stora klyschor, osv. Tycker att Ant-Man har så grym potential som tyvärr verkligen faller pladask.

De där myrorna i CGI ser verkligen för jäkliga ut, vem tusan designade dem? Det borde gett jobbet till någon som Cronenberg och gjort något The Fly aktigt av det istället, då hade det varit intressant. Men tyvärr så måste Marvel tillfredsställa alla. Jag känner att filmerna är varandras motsatser där det faktiskt är Ant-Man som känns mest som en kids movie.
11107 inlägg
för
11107 inlägg
3306 inlägg
för
3306 inlägg
Insidan ut

Pixars mest unika idé sedan "Monsters inc" - fängslande summering av känslornas symbios. Första halvan är helt otrolig i sitt presenterande av ett symboliskt universum för känslan och minnet - sedan går filmen något på autopilot och blir tyvärr ganska förutsägbar. Animeringsstilen hör väl inte till pixars bästa, påminner för mycket om Disneys nya still. Men ett stort uppsving för pixar och helt klar deras bästa film sedan "Toy story 3". Stark 3/5.
2549 inlägg
för
2549 inlägg
Idag blir det Fellini - Satyricon.
1264 inlägg
för
1264 inlägg
Idag blir det The Aviator, älskar DiCaprio!
Du måste logga in för att kunna skriva i tråden. Att skapa ett konto är gratis och går blixtsnabbt. Logga in för att svara i tråden