Film

Skribent

Andreas Samuelson

13 oktober 2023 | 18:30

Se första, skrämmande klippet från nya rebooten av ”The Strangers”

Lagom till Halloween så får vi en smygtitt på den nya rebooten av ”The Strangers”. Återigen är det mystiska psykopater som hotar ett par i deras hem.
”The Strangers” blev snabbt en kultfilm inom skräckgenren när den skrämde slag på oss 2008. Handlingen följde ett par (Liv Tyler, Scott Speedman) som i sin sommarstuga terroriseras av tre maskerade, till synes motivlösa främlingar en natt.
 
Filmen fick uppföljaren ”The Strangers: Prey at Night” tio år senare när psykopat-trion gav sig på en familj på husbilssemester. Trots att båda filmerna var ekonomiskt framgångsrika har det dröjt tills nu då de får en fortsättning.
 
”The Strangers: Chapter 1” ska bli den första i en ny reboot-trilogi regisserad av finske veteranen Renny Harlin, som tidigare gjort kultfilmer i genren som ”Terror på Elm street 4” och ”Deep Blue Sea”. Denna gång handlar det om paret Maya (Madelaine Petsch, ”Riverdale”) och Ryan (Froy Gutierrez, ”Teen Wolf”) som tvingas övernatta i ett isolerat airbnb-hus när deras bil får motorstopp.
 
I en första smygtitt får vi se hur en ensam Maya upptäcker att de främlingar som knackar på dörren inte är helt ofarliga...
 
Se klippet här:
 
 
”The Strangers: Chapter 1” planeras att släppas någon gång 2024.
 
Ser du fram emot filmen?
| 13 oktober 2023 18:30 |