Film

Skribent

Viktor Eriksson

12 april 2024 | 21:00

Linda Hamilton om “Terminator”-floppen: Kan inte säga att jag älskar den

Skådespelerskan avslöjar att det var mycket tufft att spela in “Terminator Dark Fate”.
Linda Hamilton är känd för sin ikoniska roll som Sarah Connor i “Terminator” och “Terminator 2: Domedagen”. Efter att ha tagit en paus från sci-fi-serien i hela 28 år återvände hon sedan till samma roll i “Terminator: Dark Fate”.
 
Filmen fick ett stabilt mottagande bland kritikerna men publiken svek den vilket gjorde att de planerade uppföljarna lades ned. I en ny intervju med The Hollywood Repoter ser Linda Hamilton tillbaka på det hela.
 
– Det är inte mycket jag ångrar. Jag tycker tror att i slutändan ångrar vi vad vi inte gjorde, snarare än vad vi gjorde. Jag är väldigt glad att jag återvände. Jag älskade regissören (Tim Miller), jag älskade mina tjejer (Mackenzie Davis och Natalie Reyes) och även om jag inte kan säga att jag älskar filmen beror det på att jag var så fäst vid den.
 
Hon fortsätter.
 
– Jag såg den bara en gång. Jag kände att den gick för snabbt. Men vi gjorde så mycket bra arbete och det var den bästa tiden i mitt liv och den värsta tiden i mitt liv, allt rullat i en film. Jag var 63 eller något och det var den svåraste inspelningen. Varje dag var som ett triathlon: “Nu ska vi simma i två timmar och sedan ska vi springa i två timmar”. Jag läste 40 böcker på den inspelningen. Det var allt jag kunde göra, ligga ner och läsa, skicka mina tankar någon annanstans och vila min kropp.
 
Vad tycker du om "Terminator: Dark Fate"?
 
| 12 april 2024 21:00 |