Film

Skribent

Viktor Eriksson

29 april 2024 | 17:35

Vad pågår egentligen med “Fast & Furious 11”? Tyrese Gibson ger uppdatering

Den sista filmen i serien ser ut att bli kraftigt försenad.
Tyrese Gibson, som varit med i 7 av 10 “Fast & Furious”-filmer, har i en ny intervju med CBR givit en uppdatering om vad som egentligen pågår med inspelningen av den kommande sista filmen “Fast & Furious 11”, även känd som "Fast X Part 2".
 
– På grund av strejken, både strejkerna, så blev det några ordentliga förseningar i skrivandet och att få igång arbetet med filmen. Det jag hör är att vi kommer dra igång under 2025, precis i början av året, säger Tyrese Gibson.
 
Med strejkerna syftar han på manusförfattarstrejken och skådespelarstrejken som inträffade i Hollywood under 2023.
 
Tyrese Gibson i "Fast X".
 
Skådespelaren säger det inte rakt ut men om hans uppgifter stämmer så skulle det vara väldigt svårt för “Fast & Furious 11” att hinna släppas i april 2025, vilket är det datum som producenten och huvudrollen Vin Diesel tidigare angett.
 
Om förseningen kan innebära att filmen släpps senare under 2025 eller först under 2026 återstår att se. Som en tröst säger Tyrese Gibson under intervjun samtidigt att manusförfattarna ska övervägt förslag från fansen inför uppföljaren. 
 
– Jag vet att fans genom åren har velat se en mer jordnära film och återgå mer till street racing och mindre av att vara i rymden och allt sådant. 
 
– Jag tror att just nu är manusförfattarna i källaren och kör och fixar och försöker få fram något riktigt bra och se till att fansen kan ha riktigt kul med filmen.
| 29 april 2024 17:35 |