Serie

Skribent

Alexander Svensson

29 november 2023 | 00:10

"The Boys" drar till Mexiko - ny spinoff är påväg

Efter framgången med “Gen V” ser sig nu Amazon om efter nästa möjlighet att bygga ut sin ultrabrutala superhjältefranchise.
Amazons superhjältesatir “The Boys” går som tåget. De tre första säsongerna är favoriter hos tittare såväl som kritiker, och även universitetsspinoffen “Gen V” blev en framgång, även om den kanske inte nådde samma höjder som originalserien. Nu börjar man enligt Variety planera inför ytterligare en spinoff, den här gången i Mexiko.
 
Serien är fortfarande i ett tidigt utvecklingsstadie, och har varken skådespelare, regissörer eller ens en titel. Däremot har man en manusförfattare i form av Gareth Dunnet-Alcocer, som skrev en av årets DC-floppar, “Blue Beetle”. Teamet bakom “The Boys” med showrunnern Eric Kripke i spetsen är självklart också involverade.
 
Enligt Varietys rapport jobbar Amazon också på att få ombord produktionsbolaget La Corriente del Golfo, som är grundat av skådisarna Diego Luna och Gael Garcia Bernal. Kanske kan en av dem (eller bägge!) knipa en huvudroll i serien?
 
Exakt vad “The Boys” mexikanska spinoff kommer att handla om är än så länge okänt, men om man ska gå efter vad vi hittills sett i både “The Boys” och “Gen V” så lär det bli vågat, blodigt och galet. 
 
| 29 november 2023 00:10 |