Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

25 februari 2024 | 11:50

Lois Lane-skådespelerskan om "Superman: Legacy": "Jag har fått se dräkten!"

Spännande saker händer för alla Superman-fans.
Rachel Brosnahan spelar Lois Lane i kommande "Superman: Legacy", en roll som har tidigare spelats av bland andra Amy Adams, Margot Kidder och Kate Bosworth. Brosnahan fick rollen och slog däremot skådespelerskor som Phoebe Dynevor och Emma Mackey, skriver Deadline. På röda mattan under SAG Awards hade hon ett och annat att dela med sig om "Superman: Legacy": 
 
- Jag håller fortfarande på att förbereda mig. Jag pratar med några journalister, jag läser en hel del serietidningar - det finns så många som jag inte läst tidigare. Det är riktigt kul att dyka in i denna värld. 
 
Nyligen delade James Gunn - som regisserar "Superman: Legacy" - en bild på skådespelargänget från den kommande superhjälteadaptionen. Där ser man att Nicholas Hoult som spelar Lex Luthor redan rakat av sig håret. Dock var det en annan detalj som Brosnahan fastnade för under mötet: 
 
- Jag fick se dräkten - och jag var helt överväldigad! 
 
Dessutom får karaktären Metamorpho komma till liv för första gången och spelas av Anthony Carrigan. Karaktären skapades 1965 och har varit med i flera versioner av Justice League. Carrigan var fåordig men sa: 
 
- Jag gör en karaktär som inte har gjorts förut - jag känner av pressen. 
 
Inspelningen sätter igång nästa vecka och filmen beräknas få premiär 11 juli 2025. Se intervjuerna nedan: 
 
 
 
Är du exalterad inför "Superman: Legacy"? Kommentera nedan. 
| 25 februari 2024 11:50 |