Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

15 oktober 2023 | 11:30

Nu är väntan över! "Kingsman: The Blue Blood" spelas in nästa år

Snart är den långa väntan över. Efter år av uppskjutningar kan Matthew Vaughn berätta när inspelningarna av "Kingsman: The Blue Blood" drar igång.
På amerikanska västkusten pågår just nu den stora populärkulturella mässan New York Comic-Con. Under en panel passade Matthew Vaughn (mannen bakom de tidigare filmerna i serien) på att upplysa oss om framtiden för "Kingsman"-franchisen, och den är positiv. 
 
Screen Rant var på plats i lokalerna, och tack vare dem vet vi nu att uppföjaren till 2017 års "Kingsman: The Circle" kommer spelas in 2024
 
Tyvärr är det också allt som avslöjades om uppföljaren, som än så länge kallas "Kingsman: The Blue Blood". Om handlingen har det sedan tidigare sagt att den ska avsluta Eggsys (Taron Egerton) historia, och sätta punkt för relationen mellan honom och Harry Hart (Colin Firth).
 
"The Kingsman"-franschisen är baserd på serietidningen med samma namn, skapad av författaren Mark Millar ("Kick-Ass", "Wanted") och tecknaren Dave Gibbons ("Watchmen", "2000 AD").
 
I samma panel berättade Matthew Vaughn även att han kommer göra en musikal nästa år. Inte heller den kunde han egentligen prata om, skriver Comicbook.com, berättade ändå att han väntat på den rätta efter att ha producerat Elton John-filmen "Rocketman":
 
- Det har tagit mig en lång tid att hitta en musikal att göra, för precis som actionfilmen bara är så bra som actionscenerna så är musikalen bara så bra som musiken. Elton Johns katalog är rätt svår att slå, så jag försöker åtminstone matcha den, och jag tror vi nästan är där. Det är jävligt galet men roligt.
 
 
"Kingsman: The Secret Service", "Kingsman: The Golden Circle" och "The King's Man" finns alla tillgängliga för streaming hos Disney+.
 
| 15 oktober 2023 11:30 |