Serie

Skribent

Viktor Eriksson

4 december 2023 | 06:00

Kim Kardashian blir advokat – på TV

Händelsevis så studerar reality-stjärnan själv juridik sedan 2018.
Kändisen, reality-stjärnan och megainfluencern Kim Kardashian fortsätter att utforska skådespelaryrket. Nu är det klart att societetslejonet kommer att spela en skilsmässoadvokat som också är chef för en kvinnlig advokatbyrå i Los Angeles i en ny tv-serie, rapporterar Variety. Händelsevis så studerar reality-stjärnan faktiskt själv juridik sedan 2018. 
 
Bakom den nya serien syns “American Horror Story”-skaparen Ryan Murphy. Kim Kardashian gästade under hösten “American Horror Storys” tolfte säsong. Showrunner för den nya serien blir Jon Robin Baitz som även är showrunner för den kommande Truman Capote-fokuserade säsongen av Ryan Murphys serie “Feud”. 
 
Utöver den kommande tv-serien spelar Kim Kardashian också huvudrollen i den kommande filmen “The Fifth Wheel” som nyligen köptes av Netflix. Tidigare har hon även dykt upp i mindre roller i filmer som "Disaster Movie", "Deep in the Valley" och "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor". 
 
Den kommande advokatserien görs för streamingtjänsten Hulu i USA vilket innebär att den lär dyka upp på Disney+ i Sverige. 
 
| 4 december 2023 06:00 |