RYKTE

Skribent

Alexander Kardelo

9 maj 2024 | 09:05

Det hettar till kring "Heat 2" - första skådespelarna ombord

Austin Butler och Ana de Armas kan få roller i Michael Manns actionthriller.
Michael Mann är redo att återvända till "Heat" (1995), en av hans tveklöst vassaste filmer. "Heat 2" har beskrivits som både en prequel och en uppföljare som återbesöker samma rollfigurer.
 
Enligt rykten från World of Reel har Al Pacino blivit erbjuden en roll. Gissningsvis är tanken att han ska återvända som polisen Vincent Hanna. Vidare förhandlar Austin Butler ("Elvis") om att spela en yngre Chris Shiherlis (Val Kilmers rollfigur).
 
Adam Driver är sedan tidigare en het kandidat till att spela Neil McCauley, gangstern som Robert de Niro gestaltade i första filmen. Det ryktas också om en roll för Ana de Armas.
 
Enligt tidigare rapporter från The Film Stage har Warner Bros avsatt en rejäl budget för "Heat 2". De har också fått samtal från flera kända Hollywoodnamn, från Channing Tatum till Jeremy Allen White, som varit intresserade av roller.
 
Tanken är att börja inspelningen i oktober eller november, men än så länge är inget officiellt. "Heat 2" lär hur som helst bli en efterlängtad film, och en comeback för Michael Mann som inte haft någon biosuccé på många år.
| 9 maj 2024 09:05 |