Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 oktober 2023 | 08:55

Barbie ligger i topp när vi letar Halloween-kostymer för 2023

Spider-Man och Taylor Swift hör också till favoriterna. Google avslöjar hur folk söker inspiration till sina kommande maskeradfester.
Vi kommer få se många Barbies på stan i slutet av månaden. Enligt en undersökning släppt av Google Trends är det plastdockan och hennes rosa outfits som är de mest eftersökta när folk letar inspiration till Halloween.
 
På listan finns en drös andra filmrelaterade karaktärer. Marvels hjälte Spider-Man och Netflix populära emotjej Wednesday hittas också bland topp-10.
 
Prinsessan Peach från årets biosuccé landar på en 13:e plats. Batman hittas på plats 16. Längre ned på listan finns även bioaktuella popstjärnan Taylor Swift, på plats 22.
 
Att Barbie skulle bli en het Halloween-kostym är väl inte så förvånande. Filmen som släpptes i juli blev ett enormt fenomen, och fick massvis av biobesökare att klä sig i rosa och posera i stora dockförpackningar som ställts ut på biograferna. Med förstklassig marknadsföring har filmen nu spelat in över 1,4 miljarder dollar på bio.
 
Men ingenstans på listan hittas hennes strandälskande kamrat Ken… eller bio-konkurrenten Oppenheimer, för den delen. Grabbar - steppa upp nu!
 

Årets populäraste Halloween-outfits, enligt Google:

 
1. Barbie
2. Prinsessa
3. Spider-Man
4. Häxa
5. Älva
6. Wednesday Addams
7. Dinosaurie
8. Cowboy
9, Ninja
10. Kanin
| 23 oktober 2023 08:55 |