Spel

Skribent

Thomas Linnaeus

28 november 2023 | 20:30

Ett av de coolaste “Assassin's Creed”-spelen är nu gratis att ladda ner

Ubisoft har släppt London-spelet “Assassin's Creed Syndicate” gratis på deras speltjänst.
Innan Ubisoft rörde om i grytan och la till rollspelselement i “Assassin's Creed” med delarna “Origins”, “Odyssey” och “Valhalla” så släpptes “Assassin's Creed Syndicate” under 2015. Som en liten julklapp i decembermörkret har den franska speljätten gjort äventyret gratis.
 
 
Med “Syndicate” tog serien sikte på 1800-talets London. Här spelar man som syskonen Jacob och Evie Frye som bägge två har blivit lönnmördare i det viktorianska England. Här kan man klättra upp för Big Ben, eller varför inte ta hästen genom Londons skitiga gator.
 
Själv tycker jag att både miljön och tidsepoken är riktigt spännande. Kända figurer som författaren Charles Dickens, biologen Charles Darwin, samt drottning Victoria finns att springa på här. Räcker inte det, finns även en expansion där man jagar Jack the Ripper.
 
Senaste spelet i serien, "Assassin's Creed Mirage”, släpptes i oktober. Har du redan klarat av det eller vill ge serien en chans, så är det ett ypperligt tillfälle att ladda ner “Assassin's Creed Syndicate” gratis på Ubisoft Connect. Erbjudandet gäller till den 6 december kl 14.00.
| 28 november 2023 20:30 |