Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 mars 2020 | 08:45

Uppföljare till ”The Last Witch Hunter” på gång

Actionäventyret från 2015 kan få en fortsättning, enligt Vin Diesel.
Såg någon "The Last Witch Hunter" med Vin Diesel? Diesel spelade en odödlig häxjägare som måste stoppa en farsot från att spridas i dagens New York. Fantasyrullen från 2015 gjorde inte mycket väsen av sig på bio. Tvärtom, den räknas till en av årets floppar.

Men Diesel verkar taggad på en till, och han påstår att det finns fans som är sugna på mer:

- När en film som "The Last Witch Hunter" kommer ut och inte krossar biokassorna, kunde man fundera: "Jag kanske borde fokusera på något annat". Men nuförtiden är det fascinerande hur vissa filmer kan hitta en på nytt.

- När folk säger till mig att de älskade filmen, och att de skulle vilja se mig och Michael Caine i en till tänker jag, "wow!".
 
 
"The Last Witch Hunter" kostade 90 miljoner dollar att producera och spelade in 150 miljoner världen över. Inte direkt välinvesterade pengar för studion. Trots det har Lionsgate satt en uppföljare i rullning.

I en intervju med Collider berättar Diesel att en manusförfattare är klar för att skriva "The Last Witch Hunter 2", så räkna med ännu en potentiell franchise för actionstjärnan.

Diesel är närmast aktuell i superhjältefilmen "Bloodshot" (biopremiär på fredag) och dyker upp igen som Dom Toretto i "Fast & Furious 9" i maj.
| 10 mars 2020 08:45 |