Spel

Skribent

Viktor Eriksson

20 oktober 2023 | 03:30

Så många timmar tar "Marvel's Spider-Man 2" att klara av

Den första insamlade spelardatan pekar på att en genomspelning av huvudkampanjen klockar in på strax under 20 timmar.
Imorgon släpps spindelsimulatorn “Marvel’s Spider Man 2” men redan nu har data börjat komma in till Howlongtobeat.com  som visar på hur långt superhjälteäventyret ser ut att vara. Howlongtobeat är en sajt som tar fram snitttider för spel baserat på data som spelare själva bokfört.
 
I skrivande stund har 9 spelare registrerat att de spelat igenom “Marvel’s Spider-Man 2“. Spelare som uppger att de kört igenom huvuddelen av spelet och lite extragrejer har en mediantid på 17,5 timmar, medan spelare som säger att de gjort allt i spelet har en mediantid på 27,5 timmar. Mediantiden för samtliga spelstilar ligger på 25 timmar. Just nu finns ingen snittid för spelare som säger att de bara kört igenom huvudkampanjen och inget annat.
 
Detta kan jämföras med föregångaren “Marvel’s Spider-Man” från 2018 som på Howlongtobeat.com har en snittid på 17 timmar för enbart huvudkampanjen, 25,5 timmar för huvudkampanjen plus extra innehåll och 35 timmar för de som säger att de gjort allt i spelet. Värt att påpeka är att det släpptes flera nedladdningsbara tillägg till föregångaren. Speltiden för dessa är inte medräknad. 
 
Spelsajten IGN har också gjort en egen jämförelse bland sina medarbetare och skriver att deras snabbaste genomspelning för huvudkampanjen var på 18 timmar medan genomspelningen som tog längst tid landade på 25 timmar.
 
Är du osäker på om en speltid på strax över 20 timmar är värt priset för dig? Missa i så fall inte MovieZines stora recension av “Marvel’s Spider-Man 2”.
| 20 oktober 2023 03:30 |