Film

Skribent

Alexander Kardelo

23 mars 2022 | 09:35

"Tron 3" närmar sig, enligt Jared Leto

Tolv år efter "Tron: Legacy" börjar det nu ljusna för en reboot med Jared Leto i huvudrollen. Här är det senaste från stjärnan själv.
Kommer vi få återvända till Trons digitala värld inom en snar framtid? Kultfilmen med Jeff Bridges från 1982 fick en uppföljare efter 28 år, så fansen är vana vid att få vänta. Men de senaste åren har vi hört många motstridiga rapporter om en fortsättning på "Tron: Legacy" från 2010. Bland annat har det viskats om en reboot med Jared Leto i huvudrollen som en helt ny karaktär, Ares. Vad händer egentligen?
 
2020 meddelades att Garth Davis ("Lion") ska regissera filmen. När ScreenRant frågar Jared Leto om en uppdatering har han lovande nyheter:
 
- Jag är ett superfan av "Tron", och vi jobbar hårt på "Tron" med våra otroliga partners hos Disney. Det är en grym grupp av kreativa människor. Vi närmar oss. Vi kommer närmare och närmare, och vem vet? Det kan ske tidigare än man tror. 
 
 
Inga klara besked än, men projektet är iallafall inte glömt. Disney har ännu inte gett filmen grönt ljus, så det återstår att se om vi verkligen kommer få se "Tron: Ares" (som titeln ryktas vara). Att Leto själv är taggad bådar gott, det hjälper onekligen att ha en stjärna ombord som kämpar för projektet. Men Joseph Kosinskis "Tron: Legacy" blev ingen stor succé på bio, så vi är inte förvånade över att studion tvekar.
 
Leto är just nu aktuell i dramaserien "WeCrashed" på Apple TV+ och dyker snart upp på bio i serietidningsfilmen "Morbius".
| 23 mars 2022 09:35 |