Film

Skribent

Richard Hammar

2 maj 2017 | 10:30

Trailerpremiär för Oliver Stones dokumentär "The Putin Interviews"

Oliver Stone kommer nu med sin fyra timmars långa intervju-dokumentär med Vladimir Putin till amerikanska kanalen Showtime. Ni kan se trailern här.
Oscars-vinnande regissören Oliver Stone har intervjuat Rysslands president Vladimir Putin mer än ett dussin gånger under de senaste två åren. Nu har Stone och hans dokumentärproducent Fernando Sulichin satt ihop dessa olika intervjuer till "The Putin Interviews", en fyra timmars dokumentärserie som sänds över fyra nätter i juni på kanalen Showtime i USA.
 
Bland de ämnen som kommer tas upp är Putins synpunkter på president Donald Trump och påståenden om rysk inblandning i presidentvalet från 2016, Nato, oron i Syrien, Ukraina och på andra håll.
 
Intervjuerna hölls i Kreml, Sochi och Putins officiella bostad utanför Moskva. I ett uttalande sa Stone om dokumentären:

- Om Vladimir Putin verkligen är USA:s stora fiende, så ska vi åtminstone försöka förstå honom.
 
Det här är inte första gången Stone träffar och har intervju med en kontroversiell världsledare. I dokumentärer som "Comandante", "Looking for Fidel" och "South of the Border", har Oliver Stone träffat bland annat Fidel Castro, Hugo Chavez och Benjamin Netanyahu.
 
Se trailern här nedan:
 
 
Inget släppdatum för Sverige än men förr eller senare kommer "The Putin Interviews" sändas på svensk tv skulle vi tro. Om inte streama online tidigare.
 
Vad tror ni, är "The Putin Interviews" något du kommer titta på?
| 2 maj 2017 10:30 |