TRAILER

Skribent

Alexander Kardelo

7 maj 2024 | 17:15

Kan en norsk MILF locka tittare till nya streamingtjänsten Max?

Blev du just sugen på en prenumeration?
En norsk hemmafru nappar på Onlyfans-trenden - där är upplägget för nya dramakomediserien "MILF of Norway". Med den hoppas nya streamingtjänsten Max locka kunder vid sin nordiska lansering den 21 maj.
 
Serien beskrivs handla om "medelålderskriser, nakenbilder och självförverkligande" och handlar om Lene, 40-nånting, som förlorat både jobbet och gnistan i sitt äktenskap. En berusad kväll lägger hon upp en bild på sig själv iförd norsk folkdräkt på webbsidan InsideFans... och inser snabbt att där finns en nischad publik som vill se mer av henne. Och betala för det.
 
Skådespelerskan Mariann Hole (inga dåliga skämt om efternamnet, tack) spelar den nyblivna amatörporrstjärnan, och hade svårt att tacka nej:
 
- En serie om internetporr och en medelålderskris var inte direkt på min önskelista, men manuset var otroligt. Lene är drömrollen jag inte visste att jag ville ha. "MILF of Norway" har blivit så mycket mer än jag hade föreställt mig, och jag hoppas att tittarna kommer njuta av seriens roliga och ganska mörka universum, säger Mariann Hole i ett pressmeddelande.
 
"MILF of Norway" har premiär på Max när tjänsten lanseras i Sverige den 21 maj. Den ersätter nuvarande HBO Max för befintliga prenumeranter. Läs mer om nya Max, utbudet och priserna här...
 
| 7 maj 2024 17:15 |