trailer

Skribent

Alexander Svensson

22 april 2024 | 15:03

Trailer: "Deadpool & Wolverine" ger sig ut på blodigt äventyr i sommarens stora superhjältefilm

Var förberedd på blodiga och galna upptåg när Deadpool får med sig Wolverine ut på multiversala äventyr.
2024 blir ett lugnt år för Marvel: de släpper bara en enda film, och det är “Deadpool & Wolverine”. Filmen kommer att flytta Deadpool och Wolverine från Fox numera avslutade superhjälteuniversum till MCU. Exakt hur det görs är oklart, men vi vet att TVA, tidslinjepolisen från “Loki” är involverad.
 
Ryan Reynolds är självklart tillbaka i den blodröda Deadpool-dräkten och kläcker one-liners som aldrig förr. Hugh Jackman återvänder till sin paradroll som Wolverine efter att ha lagt klorna på hyllan sedan “Logan” från 2017.
 
I övriga roller syns Emma Corrin (“The Crown”), Matthew Macfadyen (“Succession”) och Morena Baccarin (“Homeland”). Regisserar gör Shawn Levy (“All the Light We Cannot See”, “Stranger Things”). Precis som tidigare "Deadpool"-filmer så kommer "Deadpool & Wolverine" vara barnförbjuden (R-rated i USA).
 
Det har även ryktats om att “Deadpool & Wolverine” kommer att bli en riktig cameo- och kändisfest, då bland andra Henry Cavill och Taylor Swift ryktas ha små roller i filmen. Det har också spekulerats i huruvida vi kommer få se andra kända ansikten från Fox gamla “X-Men”-filmer göra Reynolds och Jackman sällskap.
 
Ledtrådar till exakt vilka som är med och vad “Deadpool & Wolverine” kommer att handla om kan vi säkert luska fram ur den sprillans nya trailern som går att se här nedan. “Deadpool & Wolverine” har svensk biopremiär den 24 juli.
 
 
| 22 april 2024 15:03 |