Serie

Skribent

Alexander Svensson

11 november 2023 | 17:00

Tom Hiddleston kallar finalen av “Loki” för "en avslutning på 14 år av mitt liv"

Tom Hiddleston verkar nöjd med sin och Lokis resa genom Marveluniversumet.
“Loki” sände sista avsnittet av säsong 2, och kanske även av hela serien, igår fredag. I samma veva dök Tom Hiddleston upp på “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” för att prata om avsnittet, säsongen och hur det varit att spela Loki.
 
Hiddleston pratar om sista avsnittet (som har titeln “Glorious Purpose”) som slutet på en resa för både honom och karaktären:
 
- Det är avslutningen på säsong två. Det är också avslutningen på säsong ett och två. Det är också avslutet på sex filmer och tolv avsnitt och fjorton år av mitt liv. Jag var 29 när jag fick rollen, jag är 42 nu. Det har varit en resa.
 
Betyder det här att Tom Hiddleston är färdig med Loki, och med Marvel? Det är kanske inte nödvändigtvis en slutsats som man ska dra. Trots allt så är Loki en av de karaktärer som hittills haft mest att göra med det allt mer centrala multiversumet, så det lär finnas gott om möjligheter för karaktären att återvända förr eller senare. Men det låter ju inte heller som att Hiddleston ser en tredje säsong av “Loki” framför sig, vilket, med tanke på hur säsong 2 slutade, kanske inte är helt överraskande.
 
Vad tyckte du om “Loki”? Vill du se mer av Tom Hiddleston i MCU?
 
| 11 november 2023 17:00 |