Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 december 2020 | 23:25

"The Flight Attendant" är klar för en andra säsong hos HBO Max

Kaley Cuocos underhållande thriller-serie har flugit rakt in i tittarnas hjärtan och blivit HBO Max mest populära tv-serie hittills.
Deadline rapporterar att HBO Max har beställt en ytterligare säsong av "The Flight Attendant", med Kaley Cuoco ("The Big Bang Theory") i huvudrollen. Serien följer en flygvärdinna som kastas rakt in i en både underhållande och spännande konspiration och mordgåta - efter att hon vaknar upp bredvid en död man, som hon träffade på flygplanet dagen innan.
 
När MovieZine intervjuade Cuoco inför premiären av "The Flight Attendant" på HBO Nordic i november så frågade vi om det fanns några planer på en fortsättning, trots att produktionen officiellt hade sålts in som en miniserie. Redan där såg det ljust ut.
 
- Absolut, utan tvekan! Vi hoppas faktiskt på att få göra en säsong till - och har flera idéer kring vad vi skulle vilja ta upp i en eventuell fortsättning. Nu när boken är "färdig". Men det finns fortfarande mycket mer att utforska kring Cassie och hennes inre demoner. Så jag tycker verkligen att det hade varit riktigt spännande att få följa Cassie i åtta avsnitt till.
 
 
När HBO Max gav grönt ljus åt serien från första början spelade Cuoco fortfarande Penny i "The Big Bang Theory", vilket gjorde att man inte vågade binda upp henne i mer än en säsong. Men med tanke på hur väl den första säsongen av "The Flight Attendant" har tagits emot av både tv-kritiker och tittare, så kommer det knappast som någon överraskning att serien nu får en fortsättning.
 

Läs också: Vår egen hyllande recension om den första säsongen av "The Flight Attendant" 

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "The Flight Attendant" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 18 december 2020 23:25 |