Film

Skribent

Fredrik Adolvsson

22 februari 2024 | 17:00

Sylvester Stallone har en metallplatta inopererad i nacken: "Gör inte dina egna stunts"

Jag undrar vad Tom Cruise har att säga om det här.
"The Family Stallone" är en realityserie som följer Sylvester Stallone och hans familj, det vill säga hustrun Jennifer och deras tre döttrar Sophia, Sistine och Scarlet.
 
Andra säsongen hade nyligen premiär i USA (Sverige ligger lite efter) och där pratar skådespelaren  om ett missöde som skedde under inspelningen av "The Expendables", då han bara var en ung man på 63 vårar.
 
Det var under ett slagsmålsscen där motspelaren, den tidigare amerikanska fribrottaren, Steve Austin kastar Sylvester Stallone mot en stenvägg som den alltför äkta olyckan skedde. Det fick Stallones axlar att gå ur led och och gav honom en nackfraktur, vilket ledde till steloperation i ryggraden och en metallplatta i nacken.
 
- Jag gjorde dumma saker. Jag regisserade "Expendables" och som en idiot gjorde jag kanske tioende tagningen, och jag minns en smäll och jag kunde faktiskt känna en rejäl smäll. Steve visste. Jag återhämtade mig aldrig från det. Efter den filmen var jag aldrig densamma fysiskt. Så jag varnar folk: "Gör inte dina egna stunts".
 
I realityserien förebereder Sylvester Stallone sig för en sjunde operation kopplat till händelsen, och även om han ska ha återhämtat sig snabbt från just den är det tydligt att den här stunten hade långt gående effekter på hans hälsa.
 
Första säsongen av "The Family Stallone" finns tillgänglig för streaming på SkyShowtime.
 
Källa: People.
 
 

Läs också: Dolph Lundgren om varför "Expendables 4" floppade: "Jag blev besviken"

 
| 22 februari 2024 17:00 |