Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 juni 2020 | 09:50

Svenska komediserien "We Got This" plockas upp av AMC

Den svenska komediserien om Palmeutredningen-utredningen, som har sänts på SVT Play sedan i maj, kommer att visas i USA, Kanada och Storbritannien.
Variety rapporterar att AMC Networks kommer att visa den svenska komediserien "We Got This" i USA, Kanada och Storbritannien. Seriens skapare och manusförfattare Schiaffino Musarra spelar även huvudrollen som George English, en amerikan bosatt i Sverige. 
 
- Äran och berömmelsen ska framförallt ges till Schiff. Det här är hans hjärtebarn som han har slitit med i många år. Att den har fått vingar är verkligen superkul. Och att man får vara med på hans otroliga resa är ju så jävla häftigt, kommenterar Alexander Karim nyheten för MovieZine.
 
Serien handlar om hur George får reda på att han har en stor skatteskuld som snart behöver betalas. När han plötsligt får veta att det finns 50 miljoner kronor i potten om man lyckas lösa Palmemordet, så har han hittat sin väg ut ur sina skatteproblem. För hur svårt kan det vara att hitta mördaren?
 
 
Olle Sarri, Alexander Karim, Anki Larsson och Sandra Andreis dyker också upp under den första säsongen i ledande roller, som regisserades av Patrik Eklund.
 

Läs också: De 20 mest sedda serierna på SVT Play hittills i år

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "We Got This" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 18 juni 2020 09:50 |