Film

Skribent

Tobias Andersson

31 januari 2023 | 20:43

DC avslöjar: "Superman: Legacy" på bio 2025

Henry Cavill kommer dock inte att återvända i rollen. Vem som drar på sig slängkappan denna gång avslöjas nog inom en snar framtid.
DC Studios är i full färd med att presentera deras nya, ambitiösa vision för sina superhjältar. De nya bossarna James Gunn och Peter Safran är på gång med ett helt nytt universum där bland annat en helt ny Batman ska lanseras. DCU:s nu så kallade Chapter 1 ska dock introduceras med en reboot av Superman där James Gunn ska skriva manus och eventuellt regissera.
 
Den nya filmen om Superman får titeln ”Superman: Legacy” och kommer fokusera på hur hjälten balanserar sitt kryptoniska arv med sin mänskliga uppväxt.
 
– ”Superman: Legacy” kommer att markera starten av DCU. Men det kommer inte att vara en ursprungsberättelse om den legendariske Man of Steel, sa Peter Safran till Variety.
 
Nya Superman-filmen har biopremiär den 11 juli 2025...
 

...och storyn leder direkt in i ”The Authority”

 
”Superman: Legacy” ska sedan leda in i filmen ”The Authority” som baseras på den hyfsat obskyra DC-serietidningen med samma namn. En serie där vi får följa ett gäng supermänniskor med övernaturliga krafter där gränsen mellan det onda och det goda suddas ut.
 
Supermänniskorna i "The Authority" hittar för första gången till vita duken.
 
– Det är inte bara en berättelse om hjältar och skurkar... Det finns människor som är mycket tveksamma, som The Authority, som i grunden tror att man inte kan fixa världen på ett enkelt sätt och tar saken i egna händer, sa James Gunn till Variety.
 
Något datum då ”The Authority” hittar till biodukarna är i dagsläget inte utannonserat.
 
Ser du fram emot DC:s nya universum?
| 31 januari 2023 20:43 |