Serie

Skribent

MovieZine

15 april 2022 | 14:00

Streama alla avsnitt av "Roar" på Apple TV+

Se varför Nicole Kidman käkar fotogragier i en stjärnspäckad, kvinnoledd antologiserie med magisk realism.
Lagom till påsk släpper Apple TV+ en ny och stjärnspäckad serie på sin streamingtjänst. Och det fina är att du kan se alla avsnitten i ett svep. 
 
"Roar" är titeln på en antologi som utlovar "insiktsfulla, gripande och ibland tokroliga skildringar av vad det innebär att vara kvinna idag." Med en blandning av bekanta scenarion och magisk realism får vi ta del av åtta vitt skilda historier med en parad av kända skådespelare som Nicole Kidman, Issa Rae, Betty Gilpin, Cynthia Erivo, Alfred Molina och Hugh Dancy. 
 
I avsnitt 2, "The Woman Who Ate Photographs", spelar Kidman en kvinna som upptäcker att hon kan väcka barndomsminnen till liv - titeln kan ge en hint om hur. I ett senare avsnitt med titeln ""The Woman Who Solved Her Own Murder" får vi följa Alison Brie som spöke, som håller ett vakande öga över sin egna mordutredning. 
 
Här skymtar det ofta av samma skruvade humor vi sett i skaparna Liz Flahive och Carly Menschs tidigare tv-serie "GLOW", och de tog med sig flera av skådespelarna därifrån.
 
Varje episod kan ses i valfri ordning, och med åtta halvtimmeslånga berättelser är "Roar" som ett litet påskägg du kan sluka på en helg utan dåligt samvete. "Roar" finns nu att streama på Apple TV+.
 
 
Söker du fler serietips för påskhelgen? Vår tv-redaktör har satt ihop en superguide till de allra bästa tv-serierna just nu.
| 15 april 2022 14:00 |