Serie

Skribent

MovieZine

17 februari 2022 | 17:17

Säsong 4 av "Stranger Things" har fått ett premiärdatum

Netflix meddelar samtidigt att en femte och sista säsong är beställd.
Stora nyheter från Hawkins idag. Netflix meddelar att premiärdatumet för "Stranger Things" säsong 4 är satt till den 27 maj. Den extralånga säsongen kommer även delas upp i två delar, varav den andra släpps 1 juli. 
 
  
Det har gått sex månader sedan Battle of Starcourt, som ledde till stor skräck och förödelse i Hawkins. Kompisgänget, som är separerade för första gången, kämpar med efterdyningarna av slaget och försöker samtidigt navigera komplexiteten med gymnasiet. I denna sårbara tid dyker ett nytt och skrämmande övernaturligt hot upp, som kommer med ett fruktansvärt mysterium som – om det löses – äntligen kan sätta stopp för skräcken i Upp och ner-världen. 
 
 

Säsong 5 blir den sista

 
I ett brev till fansen berättar seriens skapare, bröderna Duffer, att "säsong 4 var den största utmaningen hittills men också den mest belönande". 
 
Där meddelar de också att den kommande femte säsongen blir den sista.
 
Men det har ryktats om mer i "Stranger Things"-världen, som spinoff-serier. Matt och Ross Duffer skriver att "det finns fortfarande många spännande historier att berätta i den här världen. Nya mysterier, nya äventyr, nya oväntade hjältar". Vilket antyder att Netflix kommer vilja spinna vidare på succén så fort Elevens berättelse är avslutad.
 
| 17 februari 2022 17:17 |