Film

Skribent

Alexander Svensson

1 februari 2024 | 18:00

"Sagan om Ringen"-reunion i kommande brittisk spionkomedi

Filmen "Deep Cover" har en rollista med namn från såväl "Sagan om Ringen" som "House of the Dragon".
Amazon fortsätter att satsa på mer och mer egen film, och senast i raden av nya projekt är brittiska spionkomedin “Deep Cover”. Filmen ska handla om tre skådespelare som hjälper polisen med att lura fram brottslingar. Men eftersom de alltid säger ja till allt och inte gillar att gå ur karaktär så blir de snart mer involverade i den undre världen än de först tänkt sig.
 
“Deep Cover” blir också något av en “Sagan om Ringen”-reunion. En av huvudrollerna görs nämligen av Orlando Bloom, och vi kommer också att få se Sean Bean i en av birollerna. Legolas och Boromir möts igen, med andra ord.
 
Orlando Bloom och Sean Bean tillsammans under inspelningen av "Sagan om Ringen".
 
Utöver representanterna från Midgård så består rollistan även av namn som Bryce Dallas Howard (“Argylle”), Paddy Considine (“House of the Dragon”), Sonoya Mizuno (också “House of the Dragon”, så det blir ytterligare en fantasy-reunion), och Ian McShane (“John Wick”-filmerna).
 
Bakom manuset finns bland andra Colin Trevorrow, känd för sitt arbete på “Jurassic World”-filmerna, och regisserar gör Tom Kingsley, som bland annat regisserat avsnitt av “Doctor Who” och sitcom-serien “Stath Lets Flats”.
 
“Deep Cover” börjar spela in redan den femte februari, och kommer att ha premiär på Amazon Prime Video vid okänt datum.
 
Vad tycker du, låter "Deep Cover" som en intressant film?
| 1 februari 2024 18:00 |