Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 april 2020 | 23:55

Rykte: "The Boys" är redan klar för en tredje säsong

Det verkar som att Amazon Prime redan har givit skaparna bakom "The Boys" grönt ljus att börja arbeta på den tredje säsongen av den hyllade serien.
CB rapporterar att Amazons populära superhjälteserie verkar ha börjat arbeta på sin tredje säsong, trots att den andra fortfarande saknar ett officiellt premiärdatum. Ifjol, inför premiären av den första säsongen, så släppte Amazon nyheten om vilket datum den första säsongen skulle få premiär i samma veva som man även rent officiellt lade en beställning på en andra säsong.
 
Bakom kulisserna verkar det nu som att man sannolikt kommer att köra på samma upplägg även i år. Enligt TheCinemaSpot ska man även ha anställt manusförfattaren Paul Grellong ("Hawaii Five-O") som förstärkning inför den tredje säsongen. Något som även bekräftas av Writers Guild of America som har uppdaterat seriens sida med namnen på avsnitten för den nya säsongen - men också Grellongs namn för perioden 2020-2021.
 
Oavsett om ryktet visar sig stämma, så finns det definitivt flera logiska anledningar för varför Amazon borde ge "The Boys" grönt ljus redan nu. Den första säsongen blev den mest populära Amazon Original-serien under sommaren ifjol och är utan tvekan en av deras mest efterlängtade uppföljare, med de flesta av sina andra seriers produktioner pausade under coronapandemin vore det därför smart att få igång manusskrivandet inför den tredje säsongen av en av streamingtjänstens mest populära titlar. 
 
Inför den kommande säsongen vet vi i nuläget fortfarande väldigt lite, men den kommer åtminstone att introducera en helt ny superhjältekaraktär; Stormfront. Premiären förväntades innan coronapandemin slog till att få premiär någon gång under sommaren, det är oklart hur långt man hade kommit i produktionen och om vi nu kommer att få vänta ytterligare på den nya säsongen.
 
 

Läs också: "The Boys" släpper första bilderna på nya superhjälten

 
Ser du fram emot den andra säsongen av "The Boys" - hoppas du också att ryktet om en tredje säsong stämmer? Kommentera gärna nedan!
| 30 april 2020 23:55 |