Film

Skribent

Viktor Eriksson

13 december 2023 | 21:30

Ryan Gosling lämnar “Wolf Man” – ersätts av skådis från “Poor Things”

Filmen som ännu inte börjat spelas in är fortfarande tänkt att ha premiär den 25 oktober 2024.
Det blir ingen “Wolf Man” för Ryan Gosling. Huvudrollen i den kommande varulvsthrillern kommer istället att göras av Christopher Abbott (“Poor Things”, “The Crowded Room”), rapporterar The Hollywood Reporter. Varöfr Ryan Gosling lämnat projektet efter tre är okänt. Han kommer fortfarande att krediteras som en exekutiv producent för filmen. 
 
"Wolf Man" kommer i dagsläget att regisseras av Leigh Whannell, som annars är mest känd för “Invisible Man”, och även fast än inspelningarna ännu inte påbörjats är premiären planerad till den 25 oktober 2024.
 
Christopher Abbott i "Girls".
 
Filmen, vars handling är hemlig, uppges fokusera på en man vars familj terroriseras av ett dödlig rovdjur. Den skrivs av Leigh Whannell och Corbett Tuck samt “Dumb Money”-duon Lauren Schuker Blum och Rebecca Angelo.
 
För produktionen av “Wolf Man” står filmbolaget Blumhouse och Motel Movies. “Wolf Man” är en av flera remakes som görs just nu av Universal Pictures klassiska monsterfilmer. Andra filmer på gång är nya versioner av både “Dracula” och "Frankenstein". 
| 13 december 2023 21:30 |