Film

Skribent

MovieZine

6 maj 2024 | 09:45

Nya "Mean Girls" bland premiärerna på SkyShowtime - juni 2024

Och som raka motpolen till den rosatonade musikalen - grått mörker i "Tatueraren i Auschwitz".
SkyShowtime presenterar sina kommande nyheter för juni, där filmer som "Mean Girls" och "Trolls Band Together" kommer sprida musik och glädje i sommar.
 
I juni ser vi också fram emot premiären av den omtalade "The Tattooist of Auschwitz" (baserad på Heather Morris bästsäljande roman) och den tredje säsongen av dramaserien "Mayor of Kingstown" med Jeremy Renner i huvudrollen.
 
 
Redan den 23 maj inleds thrillerserien "Concordia" som utspelar sig i en framtida svensk stad som styrs av AI. Nanna Blondell spelar en av huvudrollerna. Kolla in fler kommande premiärer nedan:
 
 

Milli Vanilli (dokumentär) - 1 juni

 
Den här fängslande dokumentären avslöjar de okända omständigheterna kring den ökända popduon Milli Vanilli, från deras meteoriska uppgång till deras offentliga fall med läppsynkskandalen på 1990-talet.
 
 

Mayor of Kingstown (säsong 3) - 6 juni

 
"Mayor of Kingstown" med Jeremy Renner i täten följer familjen McLusky som styr mellan olika politiska krafter i Kingstown, Michigan där fängelset är den enda lönsamma affärsverksamheten. Serien tacklar teman som systematisk rasism, korruption och ojämlikhet. Den skildrar McLusky-familjens försök att skapa ordning och rättvisa i en stad som har varken det ena eller det andra.
 
 

The Tattooist of Auschwitz (miniserie) - 7 juni

 
Serien i sex delar baserar sig på den internationellt bästsäljande romanen "Tatueraren i Auschwitz" av Heather Morris, som har inspirerats av den verkliga historien om Lali och Gita Sokolov, som möttes när de var fångar i koncentrationslägret Auschwitz under Förintelsen. De bli blixtförälskade och så börjar en modig, oförglömlig och mänsklig berättelse. Harvey Keitel finns med i rollistan.
 
 

The Exorcist: Believer - 12 juni

 
Regissören David Gordon Green ("Halloween"-trilogin) återkommer till den här skräckinjagande berättelsen som slog alla biorekord, vann två Oscars och påverkade skräckgenren för 50 år sedan. Leslie Odom Jr. spelar i den här direkta uppföljaren till den första filmen tillsammans med stjärnan från originalfilmen, Ellen Burstyn, som återigen spelar Chris MacNeil.
 
 

PAW Patrol (nya avsnitt) - 14 juni

 
"PAW Patrol" är en datoranimerad serie för förskolebarn. Den är fylld med action och äventyr med sex modiga valpar i huvudrollerna som leds av den teknikkunniga tioåriga pojken Ryder. PAW Patrol arbetar tillsammans med en unik blandning av problemlösningsförmåga, coola fordon och fysisk humor för att skydda samhället i Adventure Bay.
 
 

Trolls 3 (Trolls Band Together) - 20 juni

 
Efter två filmer om äkta vänskap och outtröttligt flirtande är Poppy och Branch nu officiellt ett par. När de kommer närmare varandra upptäcker Poppy att Branch har ett hemligt förflutet. Han ingick tidigare i hennes favoritpojkband BroZone, med sina fyra bröder. När Branchs bror Floyd kidnappas av ett par ondskefulla popstjärneskurkar börjar en uppslitande och känslomässig resa för att återförena de andra bröderna och rädda Floyd.
 
 

Mean Girls (2024) - 26 juni

 
Från komikern Tina Fey kommer en ny twist på den moderna klassikern "Mean Girls" - den här gången som musikal. Den nya studenten Cady Heron (Angourie Rice) välkomnas in högst upp i den social näringskedjan i elitgruppen av populära tjejer som kallas ”The Plastics” och styrs av gruppens konspiratoriska drottning Regina George (Reneé Rapp) och hennes undersåtar.

Läs mer om utbudet och de olika abonnemangen på skyshowtime.com...
| 6 maj 2024 09:45 |