Spel

Skribent

Viktor Eriksson

17 november 2023 | 19:30

Playstation 5-version av “The Last of Us Part 2” tycks vara på väg

Förra året släppte utvecklaren Naughty Dog en full remake av Playstation 3-spelet “The Last of Us Part 1” till Playstation 5 med kraftigt uppgraderad grafik.
En Playstation 5-version av “The Last of Us Part 2” uppges ha skymtats i Playstation Networks databas av Twitter-kontot Playstation Game Size. Detta tyder på att en Playstation 5-version av det hyllade actionäventyret kan släppas inom kort.
 
Tidigare uppgifter har pekat på att utvecklaren Naughty Dog jobbar på en “remaster”-version av "The Last of Us Part 2". Exakt vad den skulle kunna innehåll är däremot okänt. Förra året släppte Naughty Dog en full remake av Playstation 3-spelet “The Last of Us Part 1” till Playstation 5 med kraftigt uppgraderad grafik.
 
I dagsläget är "The Last of Us Part 2" bara tillgängligt på Playstation 4, även om den versionen också går att köra på en Playstation 5. Att köra Playstation 4-spelet på en Playstation 5 gör också så att spelet får några mindre grafiska förbättringar, förutsatt att en kostnadsfri uppdatering laddas ner. 
 
| 17 november 2023 19:30 |