Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

2 maj 2024 | 06:00

Netflix-tips: En av 2022 års mest omtalade skräckfilmer gör dig "äcklad, chockad och riktigt underhållen"

Bill Skarsgård har en av tre huvudroller i skräckfilmen "Barbarian" - nu på Netflix.
Lågbudgetskräckisen "Barbarian" kostade $4,5 miljoner och drog in $45 miljoner och regisserades av nykomlingen Zach Cregger. Det är inte så konstigt att New Line hostat upp minst $10 miljoner för rättigheterna till hans kommande film "Weapons" efter succén med "Barbarian". 
 
Justin Long dyker upp i en av rollerna. 
 
Alla är bekanta med Airbnb eller har i någon utsträckning kommit i kontakt med tjänsten. "Barbarian" följer en ung kvinna, Tess (Georgina Campbell), som ska på arbetsintervju och därför hyrt hus över natten via just Airbnb. Väl framme är någon redan i huset (är det dubbelbokat tro?) och det visar sig vara Keith (Bill Skarsgård). Hur löser hon situationen tro? Ju mindre du vet om filmen desto bättre filmupplevelse utlovas. 
 
Härifrån tar filmen sats och kastar publiken in i mörka gångar med oväntade twistar och outhärdlig eskalering. Det är en både annorlunda men bekant filmupplevelse. Alexander Kardelo gav filmen en stabil fyra i betyg och skriver "när filmen är färdig med dig kommer du vara både äcklad, chockad och riktigt underhållen." Håller du med? 
 
Nu finns skräckfilmen på Netflix för alla som känner sig manade. Har du inte tjänsten kan filmen hyras/köpas på SF Anytime och liknande. 
 
Vad tycker du om "Barbarian"? Kommentera gärna. 
| 2 maj 2024 06:00 |