Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

22 april 2023 | 09:00

"National Treasure"-spinoffen skrotas hos Disney+

Streamingtjänstens “National Treasure: Edge of History” skrotas efter 10 avsnitt.
Kort efter säsongsfinalen väljer Disney att skrota spinoffen på “National Treasure”, rapporterar Deadline. “National Treasure: Edge of History” fick en säsong med 10 avsnitt.
 
“National Treasure: Edge of History” är fortsättningen på filmerna med Nicolas Cage i huvudrollen. I den nya serien får vi följa Jess Valenzuela, som ger sig ut på jakt efter sanningen på mysteriet om hennes familj. Justin Bartha och Harvey Keitel återvänder från filmserien.
 
I originalet fick vi följa Nicolas Cage som äventyrare på jakt efter en enorm skatt. Kruxet är att skattkartan är baksidan av USA:s självständighetsförklaring. Och är den svår att få tag i? Jajjemen! Filmerna hyllades under sin tid som lättsamma "Indiana Jones"-kopior och sedan dess har fansen väntat på en trea. Men Disney gav oss serien istället.
 
Och nu verkar det som att Disney börjar dra in på kostnaderna för sin streamingtjänst just nu. Filmbolaget skrotar nämligen nya “National Treasure” i samband med flera andra produktioner.
 
Bland dessa är bland annat basketserien “Big Shot” med John Stamos, “The Mighty Ducks: Game Changers” och “Turner & Hooch”.
 
Vilken serie vill du inte att Disney skrotar?
| 22 april 2023 09:00 |