Film

Skribent

Viktor Eriksson

24 januari 2024 | 17:00

Nästa “Kick-Ass”-film kommer att bli tredje filmen i en ny trilogi… Va?

“Jag tror det bara är ett helt nytt sätt att göra “Kick-Ass” som känns väldigt “Kick-Ass”, säger regissören Matthew Vaughn.
Matthew Vaughn avslöjar nu att manuset är halvklart för en helt ny “Kick-Ass”-film, rapporterar Collider. Regissören avslöjade däremot inte om manuset är för “Kick-Ass 3” eller en omstart av hela filmserien.
 
– Vi har färdigställt halva manuset. Det är väldig, väldigt… och det kommer låtar som en kliché när det kommer från mig. Det är väldigt, väldigt meta, säger Matthew Vaughn och fortsätter.
 
– Det är vad du redan vet om att “Kick-Ass” återuppfann och uppfann den barnförbjudna superhjälten och att ingen gjorde samma sak vid tillfället. Historien tar det här konceptet till något som passar… inte just en uppföljare, för jag tror att det här bara är ett helt nytt sätt att göra “Kick-Ass” som känns väldigt “Kick-Ass”.
 
Enligt Matthew Vaughn kommer den nya "Kick-Ass"-filmen att bli den sista delen i en ny trilogi som kommer börja med den redan färdiga filmen “School Fight”, en actionfilm producerad av Vaughn och regisserad av stuntmannen Damien Walters. "School Fight" kommer sedan följas upp av en film som Matthew Vaughn kallar för “Vram” och som håller på att spelas in.
 
– Trilogin kommer bli "School Fight", den här filmen, som vi kan kalla för "Vram" för stunden, och sen "Kick-Ass", och de hör alla ihop, säger Matthew Vaughn.
 
Matthew Vaughns ursprungliga “Kick-Ass”-film släpptes 2010 och är baserad på Mark Millars serietidning med samma namn. Uppföljaren “Kick-Ass 2” släpptes 2013 och producerades av Vaughn medan Jeff Wadlow regisserade.
| 24 januari 2024 17:00 |