Film

Skribent

Alexander Kardelo

9 juni 2022 | 08:25

Nästa "Ghostbusters"-film utspelas i New York

Dessutom är en animerad "Ghostbusters"-serie på gång hos Netflix.
Härliga nyheter för alla fans av "Ghostbusters" idag! Uppföljaren till "Ghostbusters: Afterlife" återvänder till spökjägarnas ursprungliga hemstad New York, skriver Variety.
 
Efter de senaste äventyren ute på vischan ska de unga karaktärerna vidare till storstan, och den ikoniska brandstationen som vi minns från Ivan Reitmans 80-talsfilmer. Detta bekräftades av regissören Jason Reitman under Ghostbusters Day igår (8 juni är jubileet av den första filmens premiär 1984).
 
Dessutom är en animerad "Ghostbusters"-serie på gång hos Netflix. Reitman och manusförfattaren Gil Kenan producerar serien åt Netflix, skriver Deadline, men i övrigt finns det inga andra detaljer.
 
 
Bill Murray, Dan Aykroyd och Harold Ramis fanns med i ensemblen när skräckkomedin "Ghostbusters" och uppföljaren "Ghostbusters II" gjorde stor succé på 80-talet. En reboot med kvinnliga huvudroller släpptes år 2016 men togs inte särskilt väl emot av publiken.
 
Fjolårets "Ghostbusters: Afterlife" räknas som en fortsättning på originalfilmerna, och följer barnbarnen till en av de ursprungliga spökjägarna. Vi räknar med att få återse skådespelargänget Carrie Coon, Paul Rudd, Finn Wolfhard och Mckenna Grace även i nästa film.
| 9 juni 2022 08:25 |