Serie

Skribent

Viktor Eriksson

11 januari 2024 | 13:40

HBO Max förlorar en av sina mysigaste serier - locket på efter 2 säsonger

"Att göra den här serien har varit en upplevelse för livet och jag är så stolt över våra två säsonger", skriver serieskaparen Daniel Goldfarb.
Max har nu beslutat att inte göra en tredje säsong av komedidramat “Julia”, rapporterar Deadline. Tv-serien inspirerad av den ikoniska tv-kocken Julia Childs liv visades på HBO Max i Sverige och det sista avsnittet hade premiär den 21 december. Tv-serien har fått ett fint mottagande av både kritiker och tittare men det var tydligen inte tillräckligt.
 
“Julia” skapades av Daniel Goldfarb, leddes av Chris Keyser och i huvudrollen som Julia Child syntes Sarah Lancashire. Andra återkommande skådespelare i serien var David Hyde Pierce och Bebe Neuwirth.
 
“Vi är så ärade över att ha samarbetat med Chris Keyser, Daniel Goldfarb och deras mästerliga kreativa team och dynamiska uppsättning skådespelare ledda av Sarah Lancashire, medan de lagade till Julia”, säger en representant för Max i ett uttalande.
 
"Att göra den här serien har varit en upplevelse för livet och jag är så stolt över våra två säsonger", skriver Daniel Goldfarb på X, tidigare Twitter.
 
Ifall du sörjer att det inte blir fler avsnitt av "Julia" kan du alltid spana in Nora Ephrons långfilm “Julie & Julia” från 2009 där självaste Meryl Streep spelare Julia Child och där Amy Adams är ett nutida fan som bestämmer sig för att laga alla recepten i hennes första kokbok.
| 11 januari 2024 13:40 |