Film

Skribent

Viktor Eriksson

20 februari 2024 | 22:45

Linda Hamilton säger att hon är färdig med “Terminator”-filmerna

“Jag förstår inte varför någon skulle vilja göra fler".
Linda Hamilton bekräftar i en ny intervju med Business Insider att hon inte är intresserad av att återvända till sin klassiska roll som Sarah Connor i “Terminator”-filmerna.
 
– Jag är färdig. Jag är helt färdig. Jag har inget mer att säga. Berättelsen är gjord och den har gjorts till döds, säger skådespelerskan och fortsätter.
 
– Jag förstår inte varför någon skulle vilja göra fler filmer.
 
Linda Hamilton har spelat Sarah Connor i totalt tre “Terminator”-filmer. I originalet “Terminator” från 1984, “Terminator 2: Domedagen” från 1991 och senast i “Terminator: Dark Fate” från 2019.
 
– Jag känner verkligen att Sarah Connor inte är en ikon. Hon är en kvinna i helvetet. Hon fattar några riktigt dåliga beslut. Hon är inte en bra mamma, hon är en bra kämpe, säger Linda Hamilton.
 
– När du går igenom detaljerna känner jag att de (fansen) respekterade hennes styrka och kraft och att jag skapade en krigare, men hon är allt annat än en perfekt person.
 
Linda Hamilton är just nu aktuell med en okänd roll i den kommande sista säsongen av “Stranger Things”. Nyligen berättade hon att hon älskar den populära sci-fi-serien men att medverka själva i den "förstörde allt" för henne
 
 
| 20 februari 2024 22:45 |