Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

1 februari 2017 | 14:00

Kolla in kostymer, skepp och rustningar från kommande "Star Trek: Discovery"

Inspelningen av serien har börjat och här är en försmak på designen!
Den nya tv-serien "Star Trek: Discovery" har börjat filma efter en väldigt lång förproduktion och för att fira med alla Trekkies har bilder släppts som ger oss en första inblick i hur alltifrån utomjordingar till karaktärer och skepp kommer att se ut.

Även om vi inte får se en faktisk alien, får vi se en slags drakliknande rustning. Även om vi inte får se en skådespelare, får vi se en bit av uniformen. Även om vi inte får se rymdskeppet, får vi se konceptbilder och ritningar. Det ger en känsla för helheten och höjer förväntningarna på seriens kvalitet, för visst ser de bra ut?

"Star Trek: Discovery" ska utspela sig före original-serie, tio år innan Captain Kirk och gänget åkte på din femåriga resa med skeppet Enterprise. Det är aldrig någon lätt uppgift att skapa en prequel till en redan älskad klassiker såsom "Star Trek: Enterprise", men vi hoppas att de här bilderna indikerar någonting bra.

De flesta karaktärer kommer att bestå av nya skådespelare. Sonequa Martin Green ("The Walking Dead") ska spela Lieutenant Commander Rainsford på Discovery, medan Doug Jones ska vara forskaren Saru och Anthony Rapp spelar en expert på svampar i rymden, vid namn Stamets. James Frain tar över den avlidne Mark Lenards roll som Spocks pappa Sarek.

Serien förväntas vara färdig i slutet av 2017 eller i början av 2018. Spana in bilderna nedan och kommentera gärna vad du tycker om designen inför "Star Trek: Discovery"! 













Vad tycker du om designen i den nya "Star Trek: Discovery"?
| 1 februari 2017 14:00 |