Serie

Skribent

MovieZine

22 september 2023 | 10:55

Klart: "The Family Stallone" släpps i Sverige i oktober

Hela familjen är samlad i Sylvester Stallones nya projekt.
Idag är han tillbaka på bioduken i actionfilmen "The Expendables 4", som samlar flera av Sylvester Stallones gamla vänner och actionikoner. Men nästa projekt, det gör han med närmaste familjen och kvinnorna i hans liv. Nu är det klart att realityserien "The Family Stallone" får svensk streamingpremiär om bara ett par veckor.
 
"The Family Stallone" är en ny dokuserie som riktar strålkastarljuset på den Oscarnominerade skådisen och filmmakaren, hans fru Jennifer Flavin Stallone och döttrarna Sophia, Sistine och Scarlet.
 
Efter att ha spelat några av de mest legendariska karaktärerna i filmhistorien är Sly redo att ge kamerorna tillgång till vad han anser vara den största rollen i sitt liv: pappa. Den här nya serien erbjuder alla fans en plats vid bordet hos en av Hollywoods mest kända familjer.
 
De första två avsnitten släpps på SkyShowtime den 2 oktober och nya avsnitt kommer varje måndag.
 
 

Möt The Family Stallone:

 
• Sylvester Stallone: För världen är han mannen, myten, legenden – men för sina döttrar är han bara pappa. Han spelar huvudrollen i storfilmer, men hemma är han fokuserad på att bygga för framtiden och uppfostra tre
självständiga och ambitiösa tjejer.
 
• Jennifer Flavin Stallone: Jennifer är född och uppväxt i LA och är en smart affärskvinna och medgrundare av hudvårdsmärket Serious Skin Care.
 
• Sophia Stallone: Den äldsta av de tre Stallone-systrarna är inte intresserad av att göra skådespelarkarriär som sin pappa. Sophia har visserligen en podcast, Unwaxed, med sin syster Sistine, men hon håller fortfarande på
att hitta sin egen väg i livet och fokuserar på sina stora intressen.
 
• Sistine Stallone: Sistine är skådespelerska och modell och har vågat sig ut på nya äventyr som filmskapare och håller just nu på jobba sin första spelfilm.
 
• Scarlet Stallone: Den yngsta av Stallone-systrarna, och den sista att flytta hemifrån, håller på att flytta in i sin egen lägenhet för att plugga på college. Hon har velat följa i sin pappas fotspår och bli skådespelerska ända sedan hon var barn och spelar nu tillsammans med Sylvester i hans nya serie "Tulsa King".
| 22 september 2023 10:55 |